BROHOLMER FINLAND RY

Broholmer Finland ry:n tavoitteena on edistää broholminkoirien tunnettavuutta, yleistä tietämystä koirien pitämisestä ja hyvinvoinnista sekä ohjata terveiden, hyväluonteisten ja rakenteeltaan sekä ulkomuodoltaan rodunomaisten koirien kasvatukseen vaalien tanskalaisen broholmerrodun koiranjalostuksen perinteitä. Broholminkoiria on tällä hetkellä noin 1500 yksilöä, joista suurin osa asuu Tanskassa. Rodun harvalukuisuuden vuoksi kansainvälinen yhteistyö on välttämätöntä, jotta rotu säilyy keskuudessamme myös tulevaisuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä rodun alkuperämaan yhdistyksen Broholmerselskabetin sekä muiden maiden yhdistysten kanssa.

Yhdistys on perustettu vuonna 2012 ja yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut hurjaa vauhtia. Kansainvälisessä jäsenistössämme on edustajia yli kymmenestä eri maasta. Yksi toimintamme tärkeimmistä osa-alueista on kansainvälinen yhteistyö ja toimimme tiiviissä yhteistyössä Tanskan broholmeryhdistyksen, Broholmerselskabetin kanssa. Yhteistyön ansiosta saamme ensimmäisenä tietoa rotuun kohdistuvista muutoksista sekä jalostusasioista, joita rodun alkuperämaassa tehdään.

Kuvassa vasemmalta: Tero Äijälä, Suvi Kerman, Annamaija Bogár, Katri Tammela ja Aija Seppänen. Kuvasta puuttuvat: Irmeli Räsänen, Pia Östlund ja Toni Palmgren.

HALLITUS JA TOIMIKUNNAT

Annamaija Bogár
Pia Östlund

Official cooperation agreement with Broholmerselskabet 18.3.2013

Broholmer Finland ry was founded in 2012 and one of our main goals has been to join the international cooperation. The association has from the very beginning been cooperating with Broholmerselskabet as well as other countries that are committed to the cooperation.

To seal the collaboration we have signed the cooperation agreement with Broholmerselskabet, which offers us a fantastic opportunity to take part in the international reconstruction of the broholmerbreed. We have the support and the expertise of Broholmerselskabet’s breeding committee for our broholmer breeding. Sharing information is easier through the joined health database and using sick individuals for breeding can be avoided. We can take part in shows, mental assessments and exterior evaluations that are arranged by Broholmerselskabet.

Yhteystiedot

Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt yhdistyksemme rekisteriin 26.10.2012, rekisterinumerolla 208.900. Yhdistyksemme toimii omien sääntöjensä ja yhdistyslain mukaisesti sekä noudatamme toiminnassamme Kennelliiton sääntöjä.

Tavoitat yhdistyksen jäsenet parhaiten liittymällä Facebook-ryhmään Broholmer (Finland) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen . Hallitusten jäsenten tarkemmat yhteystiedot löytyvät jokaisesta jäsenlehdestä.